Top 5 toeristische hoogtepunten in Tromso

IMG_7011Het noordelijk en het zuidelijk halfrond had ik al gezien, het (verre) oosten en het westen ook. De evenaar en de steenbokskeerkring was ik al een paar keer over gegaan maar nog nooit was ik boven de arctische cirkel geweest. Tot afgelopen winter. Om aan de kou het wennen vlieg ik samen met mijn zus vanaf Schiphol naar Oslo. Al twee keer eerder ben ik hier in de zomer geweest, maar een stad in de winter is toch anders. Gelukkig schijnt de zon er volop op los en ziet alles er met die witte sneeuw betoverend mooi uit. Klik op de foto om de toeristische hoogtepunten in en rond Tromso te ontdekken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s