Pompeii, de bedolven metropool van Zuid-Italie

WD_575DOp dit moment is Napels een van de grootste steden in Zuid Italie. Bijzondere stad om hier het leven te proeven en op te snuiven, zo nu en dan op zij springend voor snelle scooter boys of toeterende taxi’s. Je kunt je hier een paar dagen prima vermaken. Sterker nog, ik zal er zeker een paar dagen voor uit trekken want bij mij duurde het even voordat ik aan de rauwheid van de stad gewend was en de mooie dingen begon te zien. Klik op de foto als je de stad zat bent en op ontdekking in Pompeii wilt gaan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s