De Kroatische toppers Trogir en Split

P1090720.a76ef047d8d24c03823acdf41c4ee7c8Kroatië is een heerlijk vakantieland; leuke stadjes, mooie stranden, azuur blauw water waar je kunt duiken en snorkelen, volop zon en heerlijk eten. En de prijzen liggen er een stuk lager dan in Italie wat aan de andere kant van de Adriatische zee ligt dus dat is ook mooi meegenomen. Helaas is het ook best een behoorlijk stuk rijden. De meeste Nederlanders blijven dan ook hangen rond het schiereiland Istrie. Maar als je nou een stuk zuidelijker afzakt naar Dalmatie, is het allemaal ietsjes rustiger, goedkoper en kan je tussen het op het strand liggen door 2 fantastische stadjes bekijken. Klik op de foto om meer te weten te komen over Trogir en Split.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s