Het Pieterpad, de camino van Nederland. Deel 1

IMG_3665Een Lange Afstands Wandelroute (kortweg LAW) is een wandeling vanaf 100 km en die niet rond gaat. Het begin en eindpunt van een LAW liggen dus niet bij elkaar. Het Pieterpad loopt van Pieterburen in Noord Groningen naar de Sint-Pietersberg in Zuid Limburg en is daarmee de langste aaneengesloten wandelroute van Nederland (492 kilometer). Dus daar waar Spanje de Camino de Santiago heeft blijkt Nederland ook een eigen Camino te hebben; de Pieterpad camino. Veel wandelaars gebruiken deze route als voorbereiding op hun reis naar Santiago de Compostela. Klik op de foto om meer te lezen over deel 1 van deze prachtige route door Nederland.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s