De leukste dagtrips vanuit Lissabon

IMG_2103.a76ef047d8d24c03823acdf41c4ee7c8Lissabon zelf is een leuke stad voor een stedentrip van een paar dagen. Je kunt er heerlijk eten, slenteren, uitgaan en shoppen. De kans op mooi weer is groot dus heerlijk om de Nederlandse herst of winter te ontvluchten. Heb je wat langer de tijd, huur dan vooral een autootje. Dit is in Portugal spotgoedkoop dus voor de kosten hoef je het niet te laten. En nog belangrijker, in de omgeving van Lissabon zijn leuke uitstapjes te maken. Klik op de foto om te zien wat het mooie land Portugal naast Lissabon nog meer te bieden heeft.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s