Waarom Lissabon altijd een goed idee is

IMG_2068.a76ef047d8d24c03823acdf41c4ee7c8Naast de meest zonnige hoofdstad van Europa is Lissabon in 2014 door The Guardian ook uitgeroepen tot ‘best budget city trip’ bestemming van Europa. Maar de witte hoofdstad van Portugal heeft meer te bieden dan alleen een lekker en zonnig klimaat. Lissabon is de stad van fadomuziek, de pasteitjes van Belém en natuurlijk van de historische gele trammetjes die zuchtend en steunend in de smalle straatjes omhoog kruipen. De wijken Alfama en Bairro Alto en de verschillende Unesco bezienswaardigheden maken een bezoek aan Lissabon compleet. Klik op de foto om te ontdekken waarom het bezoeken van Lissabon een goed idee is.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s