Turijn, de ontdekking van Noord Italie

WD_D9F0Toegeven, als je aan Noord Italie denkt, is Turijn niet de eerste stedentrip bestemming die in je op komt. Je hebt tenslotte Milaan, Venetie, Florence en Rome die allemaal een stuk meer voor de hand liggen. Maar als je die al gezien hebt, je een keer wat anders wilt en je weet dat er bij Ryanair ook nog eens goedkope vliegtickets voor te vinden zijn, overweeg dan eens Turijn, de hoofdstad van Piemonte. De stad heeft mij namelijk in positieve zin verrast. Klik op de foto om meer over Turijn te lezen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s