De laatste loodjes tot aan Santiago

IMG_1700.a76ef047d8d24c03823acdf41c4ee7c8Vanuit Burgos was het zo’n 250 kilometer wandelen over de Camino de Santiago tot aan Astorga. In deze fijne stad hebben we het schitterende Gaudi paleis bewonderd en even uitgebreid de tijd genomen voor een lunch. Maar met nog zo’n 250 kilometer voor de boeg moesten we toch weer verder om kilometers te maken. We slapen die nacht in Santa Catalina de Somoza waar het tijd wordt om mijn voeten eens goed onderhanden te nemen en wat blaren door te prikken. Klik op de foto om te lezen waarom de laatste loodjes het zwaarst waren.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s