Hola, Buen Camino

IMG_1558.a76ef047d8d24c03823acdf41c4ee7c8

Piep, piep, piep. In het holst van de nacht hoor ik Iphone geluiden die aangeven dat het tijd is om op te staan. Overal om me heen in de slaapzaal hoor ik ritselende plastic tasjes die geschikt en herschikt worden in het licht van een hoofdlampje. Gefluister klinkt om me heen in diverse talen. Gebroken sta ik op. En dit is pas de eerste nacht na pas een paar kilometer wandelen! Ik moet duidelijk nog even wennen aan het pelgrimsleven. De eerste albergue in mijn leven waar we slapen, was niet echt een succes. Klik op de foto om meer te lezen over mijn avonturen tussen Burgos en Astorga.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s