De 5 mooiste bezienswaardigheden op Sardinie

IMG_0545.a76ef047d8d24c03823acdf41c4ee7c8Hagelwitte stranden, verborgen baaien, ruige rotsformaties in een kristalheldere azuurblauwe zee. Ik snap wel dat Neptunus zich volgens de overlevering hier graag ophield. Maar ook pittoreske plaatsjes, mooie natuur, grotten en historische bezienswaardigheden. Het Italiaanse eiland Sardinië heeft alle ingrediënten in huis voor een relaxte strandvakantie. Klik op de foto voor de 5 mooiste bezienswaardigheden als je klaar bent met op het strand te liggen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s