Istanbul, de kersen op de taart

WD_B1A9Als je aan Istanbul denkt en maar kort de tijd hebt, is er een aantal highlights die je gewoonweg niet mag missen. Denk aan Aya Sofia, de blauwe moskee, de Suleymaniye moskee, de basilica cisterne, Topkapi paleis, de Bosporus, de Galatabrug en Galatatoren, de Istiklal Caddesi straat en het Taksim plein. Maar stel, je bent een geluksvogel en je hebt een paar dagen meer de tijd. Of het is gewoon niet je eerste bezoek aan Istanbul maar je tweede, derde of vierde. Dan kan je voor de kersen op de taart gaan. Klik op de foto en lees mijn eigen ervaringen die ik als kersen op de taart, of misschien zelfs wel als toefjes slagroom bestempel.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s