Istanbul, de highlights

WD_D9E3Je maakt vast wel eens gebruik van Tripadvisor, het digitale platform waarop miljoenen gebruikers hun mening geven over bestemmingen wereldwijd. Elk jaar maakt Tripadvisor een lijst van The Travellers’ Choices waarin de meest populaire steden vermeld staan. In 2014 voert de Istanbul deze lijst aan. Mijn verwachtingen waren dan ook hooggespannen toen ik afgelopen kerstperiode de stad ging bezoeken. En dit bezoekje viel me niet tegen. Sterker nog, Istanbul is wat mij betreft een echte must see! Klik op de foto en lees meer over de highlights van Istanbul.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s