Samoens; een gezellig wintersportdorp in Frankrijk

P1100193.a76ef047d8d24c03823acdf41c4ee7c8Gezellig wintersporten in een Frans ‘Monument Historique’. Sinds ik het boekje ‘Stuff Dutch people like’ heb gelezen, weet ik hoeveel betekenissen ons Nederlands woord ‘gezellig’ kent. Als algemene omschrijving geeft gezellig een bepaalde aangename omstandigheid of gevoel weer, een vorm van knusheid, vriendelijkheid, huiselijkheid, vertrouwdheid en kneuterigheid. Niet precies de termen waar je aan denkt bij een Frans wintersportdorp. In deze blog geef ik je een Frans alternatief voor de liefhebbers van Oostenrijkse gezelligheid.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s