Gastronomische hoogstandjes in Lyon

P1020354 - kopie.a76ef047d8d24c03823acdf41c4ee7c8Lyon. Kilometers lang kom je die naam telkens weer tegen op de Route de Soleil op weg naar Zuid Frankrijk. En als je hem zelf al niet onderweg tegen komt, dan kom je Lyon wel tegen op de radio bij een eindeloze opsomming van de files op een zwarte zaterdag. Geen pretje om in te staan, want meestal is het op zo’n dag ook nog eens bloedje heet en je schiet geen meter op. Klik op de foto voor meer redenen waarom je de reis in tweeën moet knippen en in plaats van met een grote boog om Lyon te rijden, deze stad eens met een bezoekje te vereren.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s