(G)een nieuwe start

travel-quote-28Vandaag heb ik een belangrijke beslissing genomen. Ondanks dat ik een geweldig aanbod heb gekregen voor een nieuwe baan in mijn favoriete Nederlandse stad Amsterdam, heb ik besloten deze baan niet te accepteren. Ik blijf gewoon vertrouwd als bestuursadviseur in een weiland in De Meern werken. Voor mijn nieuwe baan zou ik namelijk te veel vrijheid en vrije tijd in moeten leveren. Het maken reizen en stedentrips zou hierdoor ongetwijfeld op een lager pitje komen te staan. Onacceptabele gedachte voor mij. Gelukkig is man-lief het mij eens in deze keuze. Geen nieuwe start dus voor wat betreft mijn carriere in de pensioen-business.

Maar om toch niet stil te blijven staan, en mezelf in een nieuwe richting te ontwikkelen, begin ik dit blog. Dus toch een nieuwe start :-). Van kinds af aan ben ik met mijn ouders en zus op vakantie geweest. Camperend heb ik een groot deel van Europa  gezien. Vanaf mijn studieperiode ben ik zelf de wereld ingetrokken. Met backpack onder andere door Azie, op high heels ontelbare stedentrips in met name Zuid Europa gemaakt en als kers op de taart met onze eigen LandRover Defender 80.000 kilometer door Afrika gereden. Duiken, snowboarden, pelgrimstochten. Ik vind zo veel dingen leuk.

En er is nog zo veel meer moois te ontdekken. Graag deel ik mijn ervaringen en tips met jullie op TravEllenineurope.com en hoop ik voor iedereen een bron van inspiratie te zijn!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s