Camping gourmet in België

imageAfgelopen weekend ben ik wezen shoppen met een vriendin in Antwerpen. De Vlaamse frieten, mosselen en wafels hebben we voor een keer overgeslagen. Hipper dan hip en 3 weekenden lang in Antwerpen aanwezig was het travelling food court camp waar allerlei Thaise, Mexicaanse en Mediterrane hapjes verkrijgbaar waren. Evenals de nodige speciale bieren, wijntjes, champagne, thee en koffie, met heerlijke brownies en worteltaart. De prijzen waren er vriendelijk.

Op de zaterdagen was een DJ aanwezig die de sfeer er al snel in kreeg. De zondagen stonden in het teken van lazy afternoon. Ik ben in ieder geval fan geworden van het concept. Zodra ik lucht krijg van een Nederlandse variant, deel ik dit met jullie! Not to be missed. Voor meer info; http://www.campinggourmet.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s